Equi Quiz

Hippisch bordspel vanaf 12 jaar

Het Grote Paardenkennis spel Equi Quiz is een bordspel voor iedereen die van paarden houdt.
Hoe meer je weet over deze edele dieren, hoe sneller je je droomstal bouwt.
Het bordspel is voor alle paardenliefhebbers vanaf 12 jaar oud. Je speelt het spel met 2 tot 4 personen. Met meerdere mensen spelen kan ook, maar dan moeten er teams worden gemaakt.

De vragen zijn onderverdeeld in 6 verschillende categorieën:
Gedrag, Anatomie, Sport & Recreatie, Voeding & Gezondheid, Verzorging & Uitrusting en Rassen & Geschiedenis.
Er zijn 60 verschillende vragen per categorie – dus 360 totaal.

Beantwoord iedere beurt een vraag. Door de vraag goed te beantwoorden kun je winstpunten verdienen. Met deze winstpunten koop je droomstalonderdelen. Er zijn 7 verschillende droomstalonderdelen die door iedere speler verzameld moeten worden. Wie als eerste alle 7 verschillende droomstalonderdelen heeft verzameld, heeft het spel gewonnen.

Onderweg krijg je te maken met meevallers en hindernissen, net als in het echte leven.
Je komt “Het gemaskerde paard” en “De prins op het paard” tegen. Kom je op “De paardenstal” terecht dan kunnen er onderdelen geruild worden. Maar je kent het bekende spreekwoord wel: “Van ruilen komt huilen”. Wie weet wordt er ook wel gelachen! Laat je verrassen.

Het maakt niet uit of je een professional bent of een hobbyruiter, dit paardenkennis bordspel is uitdagend voor alle paardenliefhebbers van ieder niveau.

De speeltijd bedraagt tussen de 30 en 60 minuten.

Equi Quiz is een ware musthave voor iedereen die gek is van paarden!

0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »