Invictus - Invictus Necesse Pad

De  Invictus equestrian halfpads zijn slechts 1,1 cm dik. Volledig ademend en licht van gewicht. Ergonomisch correct en flexibel. Een ongeëvenaard niveau van bescherming tegen impact en druk in een uiterst dunne pad.

Mogelijk gemaakt door de gepatenteerde technologie van D3O®: Intelligente, reactieve moleculen bewegen elkaar in relatie tot druk of impact en vormen een strategische barrière. Zodra de druk verdwijnt, keert de beschermlaag terug naar zijn zachte, flexibele toestand binnen mili-seconden. Een slim materiaal voor een slimme oplossing.

De voordelen van de technologie in hoge impact situaties zijn duidelijk en overtuigend: de druk wordt beter verdeeld dan ooit in een dun en ademend materiaal. De voordelen van de D3O® XT Mesh zijn echter relevant voor paarden in alle disciplines en opleidingsfasen:
De pad is in staat om de ongewenste impulsen er uit te filteren. 

De D3O® beschermlaag is ontworpen om te werken onder een breed scala van temperaturen. Bij zeer koud weer kan het materiaal verharden als de pad in een niet-verwarmde ruimte wordt opgeslagen. Tijdens de opwarming komt de pad binnen een paar minuten weer terug naar zijn normale, buigbare toestand

Geschikt voor dressuur-, spring- en veelzijdigheids zadels van 16 tot 18 inch.  

Onderhoud: Met de hand wassen en aan de lucht laten drogen. 

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen