Flexars - Flexars juphurs

The perfect legging for riding, sport and casual.

€89,00 Incl. tax
Brand:
+ -
Add to cart
Article number: FL-N-XS

Flexars are:
- Comfortable, practical and luxurious leggings.
- Made from Supplex Lycra™ - A strong technical fabric, with superior wicking technology.
- Durable - Flexars will keep their vibrancy and shape for longer.
- Versatile - Wear them for riding, the gym or casually.
- Made from 17 individual sections of fabric to follow to the shape of your body.
- Super-high waistband.
- Pocket with button fastening on the right leg.
- Subtle, embroidered logos.
- Extra padding on inner knee area for comfort and protection whilst riding.

Ellis 30-07-2021 13:44

Ik was benieuwd, ben erg van de ouderwetse rijbroeken met fijne suedeopzet voor de anti-slip. Maar ik was blij verrast: de broek zit heel comfortabel, zonder naden of knellende onderdelen, de lengte is prima (ik ben 1,64 m), de stof is minder stug dan ik verwachtte qua anti-slip maar dat vond ik niet zo'n probleem, daar heb je de versie met siloconendingetjes voor. Prima broekie!


Melanie 28-07-2021 21:16

Super broek! Nu een aantal keer gedragen en ik ga er beslist nog één bij bestellen. Fijne hoge band, zakje voor de telefoon (links zou voor mij als linkshandige nog beter zijn geweest..) en wat nog wel het allerprettigst is: hij zakt niet af! Ik rij niet meer actief, maar ben wel veel op stal en wandel veel. Ook om in te wandelen een heel fijne broek. Ik heb er lang over getwijfeld deze broek te bestellen, maar had het veel eerder moeten doen!


Klaske Kingma 23-05-2021 23:12

Wat een waanzinnige broek! Heerlijk om in te rijden maar ook gewoon overdag met een lekkere trui. Heerlijke hoge taille en niets knelt! De kleur plum is prachtig. De kwaliteit is ook heel goed. Direct een tweede besteld (groen) en ik wil nooit meer anders (er komen er vast nog meer).


Suzan 23-05-2021 12:56

Ik heb vorige week mijn eerste Flexar ontvangen en dit is vast niet de laatste!
Omdat ik een vraag had over de kleur (een bruine) heb ik contact gelegd via what's App en ik kreeg ontzettend snel reactie. Wat een goede service. Ik kreeg een appje met een foto waarop de kleur beter te zien was en heb toen meteen besteld online. De legging was de andere dag al thuisbezorgd. Ik heb hem nu een aantal keer gedragen en het klopt dat je goed grip hebt in het zadel ondanks dat er geen siliconen patroon op zit. Ik vind hem echt heerlijk zitten met een hoge tailleband en ben ook erg blij met de kleur. Echt een aanrader!


Floor 15-04-2021 19:40

Heeeeerlijke comfortabele zachte broek. Die een stevige grip heeft op t zadel. Echt een aanrader!!!!


Nikki Koopman 15-04-2021 10:26

Deze rijlegging zit super lekker en past op ieder lichaam! Door de speciale stof blijf je goed in het zadel zitten en hoef je helemaal geen siliconen te hebben.


Denise 15-04-2021 10:25

Super fijne rijlegging! Ik ben verbaast over de grip van de stof. Zelfs zonder siliconen blijf je goed in het zadel zitten. Daarnaast is de legging ook super stretchy en sluit hij mooi aan op je lichaam.


Nisette Plug 24-01-2021 12:11

Heerlijke rijbroek! Lang genoeg voor mijn lange benen en een geweldige pasvorm. Ik heb net mijn tweede besteld, omdat ik de eerste echt bijna dagelijks draag en het dus echt 'in de was, uit de was' is. Ondanks het vele wassen, blijft de broek goed. Nu in de winter, vind ik het ook een fijne broek om in hard te lopen. Echt een aanrader dus.


Ellis 01-01-2021 10:43

Super fijne rijbroeken!
Ik wilde nooit leggings, maar sinds ik mijn eerste Flexars heb geprobeerd wil ik niet meer anders!
Ze zitten zo fijn zacht en soepel en ze zijn lang genoeg voor mijn vrij lange benen.
Echt blij mee!


Marjon 06-10-2020 15:57

Hele fijne broek, ik gebruik ze dagelijks, heb eigenlijk geen andere rijbroeken meer aan. Heel gemakkelijk met het zakje voor je telefoon.


5 stars based on 10 reviews
By using our website, you agree to the usage of cookies to help us make this website better. Hide this message More on cookies »