Correct Connect - 3 in 1 training hulpteugel

€169,00 Incl. btw
+ -
Toevoegen aan winkelwagen

ENORME bestseller in Amerika! Ons 3-in-1 trainingshulpteugel heeft wereldwijd veel ruiters van alle niveaus en achtergronden geholpen. Van het leren balanceren tijdens het lichtrijden tijdens de draf tot het helpen van ruiters om een correcte en directe verbinding met de mond van het paard tot stand te brengen. Deze trainingsteugel helpt ruiters en paarden VEEL problemen op te lossen met slechts één hulpteugel!

De T-Grips die aan de teugels zijn bevestigd, begrenzen de ruiter te veel met de hand terug te werken, terwijl de handen in een rechte lijn van het bit naar de elleboog worden verbonden. Dit bevordert een zachtere elleboog en een meer ontspannen verbinding. Paarden hebben de neiging meer bergopwaarts te bewegen bij een correctere houding van de ruiter met behulp van deze hulpteugel.

Het 3-in-1 trainingshulpteugel dwingt het hoofd van een paard niet in een geblokkeerde positie, maar helpt de RUITER in plaats daarvan het juiste voorwaartse gevoel te vinden bij het berijden van een paard in contact.

Deze teugel helpt bij het oplossen van veelvoorkomende fouten van:

- Verbreden en laten zakken van de handen om het hoofd van het paard naar beneden te dwingen.
- Hangen aan de mond van het paard voor evenwicht.
- Het paard in de mond tegenwerken na een sprong.
- Trekken aan de binnenteugel om te wenden.

- Gesloten ellebogen.

 

Correct Connect's™ 3-in-1 trainingsteugel combineert verbluffend vakmanschap met de praktische functionaliteit van gebruik als gewone teugel, met een nekband of met zijn unieke trainingshulpteugel. Het verstelbare leren en elastische borsttuig wordt aan de D-ringen bevestigd voor stabiliteit en bewegingsvrijheid in de schouder.

- Met rubber gevoerd leer afneembare nekriem om te voldoen aan de FEI-regel.
- Lus om martingaal te bevestigen.
- Volledig verstelbare en afneembare lederen T-grepen om ruiters te helpen de stabiliteit van de handpositie te leren en de paarden te begrijpen die op zoek zijn naar reflexen om naar voren te rijden naar de hand.

Ideaal voor dressuur en springen!

Verkrijgbaar in zwart of bruin.

Overweeg om je paard op te warmen voordat je de T-grips gebruikt en zorg ervoor dat ze los genoeg zijn om te voorkomen dat je armen te veel worden beperkt.
Voor het beste resultaat raden wij aan om het onder toeziend oog van een gekwalificeerde instructeur te gebruiken!

 

Hoe u uw borsttuig kunt meten:

Meet met behulp van een meetlint van D-ring tot D-ring rond de borst van het paard. De afmetingen kunnen een beetje los zijn, omdat u de borstplaat niet te strak wilt hebben en de T-Grips niet te laag moeten zijn.

Pony: 40 "-49" of 102 cm - 124,5 cm

Full - 49"-62" of 102cm - 158cm

Extra full - 58"-66" of 147cm - 168cm

 

1. De halsband moet zacht rond de basis van de nek passen en aan de D-ringen van het zadel worden bevestigd.

2. De knippen kunnen worden bevestigd aan een van de twee ringen op de halsband, afhankelijk van de grootte van het paard.

3. Om het paard te helpen het contact te zoeken, til je het voorzichtig op tegen de nek van het paard.

4. De meeste ruiters geven er de voorkeur aan om de knevel tussen hun middel- en ringvinger te houden, terwijl de teugels normaal tussen de ring- en pink worden gehouden.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »