Limpia dekenwasserij

Min: €0 Max: €15

In plaats van een vernieuwde website voor Limpia hebben we ervoor gekozen de informatie in onze webshop te plaatsen. 

Voor het wassen van dekens kan je terecht bij onze wasserij Limpia in Westerhoven. Je hoeft geen "bestelling" te plaatsen om dekens te laten wassen. De info hier is puur om prijzen te kunnen vermelden.

Kleine aantallen dekens zijn meestal binnen een week klaar. Grotere partijen worden ingepland en kosten wat meer tijd. Heb je een spoedje; meld het dan. Bij spoed is het vaak mogelijk om 's morgens te brengen en 's avonds op te halen. 

Wij hebben geen vaste openingstijden omdat wij veel weg zijn voor evenementen, maar je kunt altijd bij ons dekens komen brengen. Ook als we niet thuis zijn is de poort open om je dekens achter te laten. Zorg dat je er een briefje bij doet met je naam en telefoonnummer zodat we je kunnen informeren als ze klaar zijn.

Kleine herstelwerkzaamheden worden automatisch gedaan. Is de reparatie te groot/duur t.o.v. de waarde van de deken, dan overleggen we even. Heb je iets bijzonders, meld het dan. 

Je mag ons ook altijd even bellen of appen op 06-10883383

Dekens brengen kan op Lange Akkers 34 in Westerhoven

 


Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »