Horse First - RelaxMe

Met Relax Me houdt je paard de juiste focus.

€175,00 Incl. btw
* Stukprijs: €0,00 /
Merk:
Stukprijs: €0,00 /

Michael Whitacker zei: “dit is het beste kalmeringsmiddel dat ik ooit gebruikt heb”.

RELAX ME garandeert dat uw paard rustiger en makkelijker te rijden is. Deze unique dubbele formule is vrij van verboden stoffen. Door de combinatie van magnesium, vitamine E en B-groep vitamines wordt uw paard rustiger en makkelijker te rijden.
Na jarenlang onderzoek en steeds maar weer uit proberen werd RELAXME ontwikkeld en de informatie die de rijders in die tijd gaven was verbazingwekkend.
Vandaag de dag ontdekken concurrenten en trainers van elke discipline van de ruitersport de voordelen van RELAXME en de succesverhalen groeien en groeien.

RELAXME is meer dan een kalmeringsmiddel, het maakt paarden en ponies minder angstig en geeft hen een vertrouwen in hun eigen natuurlijke capaciteiten.
De werking van RELAXME, dat zowel werkt in de darmen als het zenuwstelsel is het effect van onze dubbele aanpak.

Dus ongeacht welk niveau u rijdt, of als u rijdt voor je plezier, u krijgt er zoveel voor terug als je RELAXME gebruikt.

Om het grootste effect te krijgen is er een start periode nodig van zeven dagen ( twee-maal daags twee maatschepjes) of in zeldzame gevallen is er meer tijd nodig of moet de dosis verhoogd worden. Daarna vermindert u de dosis tot een maatschep per dag om het niveau te behouden. Omdat u uw paard het beste kent, zult u er spoedig achter komen welke hoeveelheid nodig is voor uw paard of pony. Als u uw paard naar een show, evenement of competitie neemt, kunt u de dosis een of twee dagen ervoor verhogen.

Ingredienten:
Bevat per 25gram:
Vitamine E 44.000 I.U
Magnesium 50.000 mg
Thiaminechloorhydraat 80.000 mg
Riboflavine 500mg
Foliumzuur 300 mg
Pyridoxinehydrochloride 20.000 mg
Saccharmyces cervisiae
Met een unieke mix van zoethout en Silica voor een optimale darmgezondheid en absorptie.

Gebruiksaanwijzing:
Mix in vochtig voer
Voeg `s morgens en `s avonds twee tot vier 25 gr scheppen toe aan het voer gedurende 5-10 dagen
Onderhoud: Voeg `s morgens en `s avonds een 25gr schep toe aan het voer

0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »