Britt Dekker met George naar Jumping Amsterdam

Britt Dekker met George naar Jumping Amsterdam

In januari staat voor ons Jumping Amsterdam op de planning! Jumping Amsterdam vindt plaats van 23 tot en met 26 januari. Ben jij er ook bij? We houden je alvast op de hoogte van het nieuws rond Amsterdam!

George

Op zondag 26 januari zadelt Britt Dekker haar witte sterpaard George voor een show tijdens Jumping Amsterdam. De clinic met de Spaanse hengst vindt plaats tijdens de Novotel Jumpertjes Kinderochtend op de zondagmorgen van het event in de RAI.

 

Vriendin van het event

Irene Verheul van Jumping Amsterdam: “Britt doet veel voor de populariteit van paardensport in Nederland. Wij zijn weg van haar en vinden het heel leuk dat ze er als ‘vriendin van ons event’ weer bij is! We zijn erg benieuwd naar haar nieuwe paard en blij dat we deze twee sterren dit jaar in de piste mogen verwelkomen.” 

 

Kinderochtend

De kinderochtend is traditiegetrouw het startschot van het zondagprogramma van Jumping Amsterdam. Jonge paardenfans kunnen genieten van ponyritjes, spannende wedstrijden, schminken en shows. Zo is er dit jaar een optreden van de Amsterdamse Manege waarbij 16 paarden tegelijk in de baan komen. Het Amsterdamse Manege-team werd eerste op het Nederlands Kampioenschap carrouselrijden en kon daarom niet ontbreken op het Mokumse concours hippique. 

In de Bit kennisstal leren kinderen alles over paarden en pony’s. Wat te denken van een cursus paardentaal voor kids door paardenvlogger Feline Hoi, een kinderboekenmarkt met signeersessies van bekende schrijvers of een demo paardentaartjes bakken? Met de goodiebags die worden uitgedeeld maken de jonge bezoekers kans op leuke prijzen van verschillende standhouders in het eindeloze promodorp vol moois, waar Jumping om bekend staat. In het promodorp is ook een Meet&Greet met Britt bij de stand van YouTube-kanaal PaardenpraatTV. 

Alles draait om kinderen deze ochtend. Ze mogen zelfs een kijkje nemen in de piste, waar ’s middags de beste springruiters ter wereld zullen strijden om een podiumplaats tijdens de wereldbekerwedstijd. Er zijn nog kaarten beschikbaar via deze link.

 

Ben jij erbij?

Kom jij Britt en George live aanmoedigen? Kom dan even langs in onze stand! Je kunt uiteraard kennismaken met de producten van Dominick, maar ook eens een Laflex rijlegging passen. En ben je benieuwd naar de rijhelmen van Egide? In Amsterdam zet je er vrijblijvend even eentje op, laat je verrassen!

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »