IJzersterke springruiters aan start in Longines FEI Jumping World Cup™ Amsterdam

IJzersterke springruiters aan start in Longines FEI Jumping World Cup™ Amsterdam

In januari staat voor ons Jumping Amsterdam op de planning! Jumping Amsterdam vindt plaats van 23 tot en met 26 januari. Ben jij er ook bij? We houden je alvast op de hoogte van het nieuws rond Amsterdam!

Na de voorgaande succesvolle editie van de Longines FEI Jumping World Cup™ Amsterdam kijken paardensportliefhebbers weer reikhalzend uit naar het einde van de maand. Van 24 t/m 26 januari zullen de allerbeste springruiters van de wereld strijden om de wereldbekerpunten in de twaalfde wedstrijd van de ‘Western European League’.

 

Titelverdediger

De lijst met deelnemers aan de springwedstrijd in RAI Amsterdam is behoorlijk imposant. Van de huidige top tien van de Longines wereldranglijst komen Steve Guerdat, Daniel Deusser, Pieter Devos en Henrik von Eckermann aan de start. Laatstgenoemde ruiter won in 2019 met zijn paard Toveks Mary Lou de wereldbekerkwalificatie en zal deze titel komen verdedigen.

 

Trots

Met maar liefst zes ruiters uit de top tien van de huidige World Cup-tussenstand kan Jumping Amsterdam trots zijn op het deelnemersveld. Naast Pieter Devos en Steve Guerdat nemen Pius Schwizer, Marcus Ehning, Emanuele Gaudiano en hoogst genoteerde Nederlander Maikel van der Vleuten deel aan de wereldbekerwedstrijd.

 

Sterke ruiters

Naast Van der Vleuten zal een illuster rijtje Nederlandse topruiters mee doen in de RAI. Harrie Smolders, Jeroen Dubbeldam, Marc Houtzager, Willem Greve, Doron Kuipers, Leopold van Asten, Bart Bles, Jur Vrieling, Eric van der Vleuten, Frank Schuttert en Gerco Schröder verschijnen allemaal in de piste. België stuurt ook een sterke delegatie naar Amsterdam met onder andere Europees teamgoudwinnaar Jos Verlooy en de goed presterende Niels Bruynseels.

Voorafgaand aan de World Cup in Amsterdam staan nog de wedstrijden in Basel (12 januari) en Leipzig (19 januari) op de planning.

 

Ben jij erbij?

Kom jij deze ruiters live aanmoedigen? Kom dan even langs in onze stand! Je kunt uiteraard kennismaken met de producten van Dominick, maar ook eens een Laflex rijlegging passen. En ben je benieuwd naar de rijhelmen van Egide? In Amsterdam zet je er vrijblijvend even eentje op, laat je verrassen!

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »