Charlotte Dujardin naar Jumping Amsterdam

Charlotte Dujardin naar Jumping Amsterdam

In januari staat voor ons Jumping Amsterdam op de planning! Jumping Amsterdam vindt plaats van 23 tot en met 26 januari. Ben jij er ook bij? We houden je alvast op de hoogte van het nieuws rond Amsterdam!

In het zadel van haar Mount St John Freestyle (v.Fidermark) begon Charlotte Dujardin de afgelopen maanden goed aan haar wereldbekerseizoen. In Lyon won de amazone de Grand Prix en werd ze tweede in de kür op muziek. Op haar 'thuiswedstrijd' London Olympia, won ze zowel de Grand Prix als de kür.

 

Tokio

“Ik heb na Valegro geen wereldbekerkwalificaties meer gereden en het is fantastisch om terug te zijn”, vertelde Charlotte in een interview aan de FEI. “Ik heb het echt gemist, het zijn prachtige indoorwedstrijden. Freestyle is pas tien jaar oud, dus eigenlijk nog heel onervaren. Dit is haar eerste indoorseizoen maar ik heb heel veel geluk met haar. Ze is niet kijkerig, ik wist dat ze er mee om zou kunnen gaan en het is nu haar tijd om ervaring op te doen. Ze heeft nog maar heel weinig proeven gelopen, maar ik denk dat we met deze ervaring op zak klaar zijn voor Tokio.”

Jumping Amsterdam

“Ik heb een geweldig team. Zonder mijn team thuis en op wedstrijden, zou ik dit niet kunnen doen. Mijn plan is om Amsterdam nog te rijden, en dan hopelijk de finale in Las Vegas. Daar won ik een paar jaar geleden met Valegro, dus ik weet wat me te wachten staat. Het is een fantastische wedstrijd en een fantastische finale.”

 

Ben jij erbij?

Kom jij deze combinatie live aanmoedigen? Kom dan even langs in onze stand! Je kunt uiteraard kennismaken met de producten van Dominick, maar ook eens een Laflex rijlegging passen. En ben je benieuwd naar de rijhelmen van Egide? In Amsterdam zet je er vrijblijvend even eentje op, laat je verrassen!

 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »