Finalisten Kingsley Future Cup U25 bekend

Finalisten Kingsley Future Cup U25 bekend

In januari staat voor ons Jumping Amsterdam op de planning! Jumping Amsterdam vindt plaats van 23 tot en met 26 januari. Ben jij er ook bij? We houden je alvast op de hoogte van het nieuws rond Amsterdam!

Kingsley Future Cup U25

De vierde en laatste selectiewedstrijd in de Kingsley Future Cup voor U25 powered by Hoefslag won Jasmien de Koeyer afgelopen zaterdag met haar Esperanza (v.Desperados). Daarmee verzekerde de winnares van vorig zich van een finaleplaats tijdens Jumping Amsterdam.

In deze finale op 25 januari rijden de Kingsley Future Cup U25-finalisten een kür op muziek. De strijd om de startplekken was hevig en inmiddels is bekend wie er op dit prestigieuze evenement in de finale van de Kingsley Future Cup U25 rijden. En dat zijn naast Jasmien:

Carlijn Huberts met Watoeshi (v. Rousseau)

Thalia Rockx met Verdi de La Fazenda (v. Florett As)

Mercedes Verweij met Four Seasons (v. Fürst Piccolo)

Jeanine Nekeman met Vlingh (v. Flemmingh)

Marijke Van Giesen Esther SVN (v. Voice)

 

Ben jij erbij?

Kom jij deze combinaties live aanmoedigen? Kom dan even langs in onze stand! Je kunt uiteraard kennismaken met de producten van Dominick, maar ook eens een Laflex rijlegging passen. En ben je benieuwd naar de rijhelmen van Egide? In Amsterdam zet je er vrijblijvend even eentje op, laat je verrassen!

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »