10 redenen om Flexars te kopen

  • Geplaatst op
  • Door Milou - Bron: Horse & Rider
  • Geplaatst in Flexars
  • 0
10 redenen om Flexars te kopen

De Flexars rijlegging van Laflex Equestrian is een van de meest populaire producten in ons assortiment. Wil je weten waarom? Hieronder tien redenen om een paar Flexars te kopen of cadeau te doen met kerst!

Flexars zijn gemaakt van een dikkere stof

Flexars zijn gemaakt van een dikker materiaal dan de meeste rijleggings. Dit zorgt ervoor dat ze goed staan bij iedere lichaamsvorm, ook bij zwangere vrouwen! Flexars zijn beschikbaar in de maten XS tot en met XL.

    1.  

 

Flexars zijn gemaakt met platte stiksels

De platte stiksels maken Flexars super comfortabel. In tegenstelling tot andere merken, zitten de stiksels van Flexars plat tegen je huid. De stiksels zijn stevig en zorgen ervoor dat Flexars een lange levensduur hebben.

    1.  

 

Flexars zijn gemaakt van 17 panelen

Elk stuk stof is zo gemakt dat het de vormen van je lichaam volgt. Dit in combinatie met de stevige, rekbare stof, zorgt ervoor dat je Flexars niet afzakken of los worden.

 

Flexars zijn ook geschikt voor andere sporten

Flexars zijn perfect om te rijden en voor stalwerk, maar ze zijn ook perfect om in te sporten. De stof drijft het zweet zo snel mogelijk af van je huid. Het is echt een kledingstuk waar je niet zonder zou moeten zitten!

 

    1.  
    1.  

Flexars hebben een hoge, comfortabele tailleband

De tailleband van Flexars is gemaakt van twee lagen stof in plaats van elastiek. Dit zorgt ervoor dat de band niet tegen je huid drukt en deze niet gaat verschuiven in de was. 

    1.  

 

Flexars zijn beschikbaar in acht kleuren

Flexars zijn in damesmaten verkrijgbaar in acht verschillende kleuren, naast standaardkleuren als wit en zwart, shop je ze ook in bijvoorbeeld rood en groen. De Little Flexars voor kinderen zijn ook nog eens beschikbaar in de kleuren roze en lila. 

 

Flexars hebben een extra laag stof bij de knie

Flexars unieke kniestukken voorkomen alle problemen die je hebt met schuiven in het zadel. De extra padding voorkomt daarnaast vervelende wrijving.

    1.  

 

Flexars hebben een praktisch zakje met een knoopsluiting

Flexars hebben een zakje aan de buitenkant van de rechterdij, waar ja van alles in kwijt kunt van sleutels tot een grote telefoon. Het knoopje zorgt ervoor dat je deze spullen niet verliest tijdens het rijden.

 

Flexars hebben subtiele, geborduurde logo's

De mensen achter Flexars zijn ontzettend trots op hun product, maar laten de rijlegging voor zichzelf spreken. Afleidende, opvallende logo's zijn in hun ogen nergens voor nodig: 'less is more'.

    1.  

 

Flexars hebben goede reviews

Flexars krijgen vijf sterren op de website van Laflex en hun sociale media. De ruiters die Flexars dragen zijn superblij met het product!

    1.  

Wil jij ook blij worden van een Flexars rijlegging? Je bestelt ze hier! Flexars zijn ook verkrijgbaar in kindermaten. De Flexars Competition is er in wit en biscuit, en is voorzien van een extra paneel zodat deze niet doorschijnt! 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »