Hoe scoor je het perfecte kerstcadeau voor je stalgenoten?

Hoe scoor je het perfecte kerstcadeau voor je stalgenoten?

Ten einde raad bij het bedenken van een kerstcadeautje voor je stalgenoten? Aan de hand van zijn of haar poetskist kunnen we je helpen. De kans is groot dat je bij je paardenvrienden verschillende soorten poetskisten voorbij hebt zien komen. Herken je de volgende?

De verzamelaar

Als jij iets kwijt bent, dan heeft deze persoon vast en zeker iets wat dit kan vervangen. Wel moet je altijd voorkomen een zadelkamer met hem of haar te delen, want je houdt geen ruimte over. Hun poetskist is gevuld met meer lege flessen dan de gemiddelde flessenautomaat en hun zadelbok is gevuld met heel veel dekjes en dekens. Hij of zij zegt altijd dat ze volgende week op gaan ruimen, maar de berg met spullen blijft alleen maar groeien. Deze stalgenoot weet ook dat de ponydekens niet op hun paard van 1.75m gaan passen, maar weggooien is zonde. Misschien komen ze nog ooit van pas! Deze persoon is vast prima geholpen met onze Dominick Grooming Tas, daar past echt heel veel in! Ook de Big Bag kan handig zijn, daar kunnen 4 tot 8 dekens in worden opgeborgen.

 

De minimalist

Deze persoon heeft geen tijd voor mooie sprays, matchende setjes of onnodige supplementen. Ze staan vierkant achter 'less is more' en in hun poetstas zit alleen een borstel, een kam, een hoevenkrabber en een spons. Je vraagt je almaar af hoe deze persoon alle aanbiedingen in ruitersportzaken kan weerstaan, maar het paard is er gelukkig mee. Deze persoon maak je vast niet blij met een onnodig hebbeding, dus bestel voor deze stalgenoot een Equismart Cadeaubon, dan kan hij of zij iets nuttigs uitkiezen!

 

De koopjesjager

Deze poetskist zit vol met kortingsstickers. Deze persoon ruikt koopjes van een kilometer afstand. De hele collectie is gekocht aan de halve prijs, tijdens een actie of bij een Facebook groep. Deze stalgenoot is de koning of de koningin van korting, en gelooft erin dat tweedehands spullen niet gebruikt maar geliefd zijn. Deze stalgenoot voelt zich vast een beetje opgelaten als je een cadeau aan de volle prijs hebt gekocht, gelukkig hebben we bij Equismart verschillende acties! In de Noble Ringside Pack past bijvoorbeeld heel veel, en die shop je nu met korting.

 

De trendhopper

De nieuwste verzorgingsproducten en de laatste gadgets, deze persoon heeft ze allemaal! Deze stalgenoot heeft waarschijnlijk drie poetstassen; eentje voor de essentiële producten voor thuis, eentje voor wedstrijden en eentje voor alle spullen speciaal voor wedstrijden. Van deze drie, is er vast wel eentje aan vervanging toe, toch? Maak hem of haar blij met een Noble Equine Essential Tote, daar passen echt heel veel producten in!  

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »